BUKKEBRUSE

HVEM ER DET DER TRAMPER?!

Bukkebruse kan spillet for alt mellem 2 og 10 personer. Spillet er perfekt til forfesten så man lige kan komme i gang med sine øl – men kan også gøres mere ekstremt!

Du skal bruge:

  • Et spil kort

SÅdan spiller man

Ud fra hver spiller der er med lægges tre kort på tværs med bagsiden opad, samt et kort for enden der ligger på langs, også med bagsiden opad.

Kortene skal lægges i en formation så de danner en lige linje mod midten af bordet.

I midten af bordet lægges et enkelt kort med bagsiden opad.

Spillet går nu på tur. En spiller starter med at vende det første kort ud fra sig. Hvis kortet er et es, skal personen drikke og der lægges et ny kort ovenpå med bagsiden opad. Denne spiller er nu tilbage til start.

Sådan skiftes hver spiller til at vende kort. Når man når til kortet der vender på langs, skal man, inden man vender det spørge sidemanden til venstre “Hvem er det der tramper på min bro?” Spilleren skal svare enten “den mindste”, “den mellemste” eller “den største” – bukkebruse. 

Den mindste svarer til: Es-4

Den mellemste svarer til: 5-9

Den største svarer til: 10-Konge 

Herefter vender man kortet. Hvis kortets værdi stemmer overens med hvad spiller 2 (spilleren til venstre) svarede, skal spiller 1 (spilleren der vender kortet) drikke 4 slurke og der lægges nye kort på, så spilleren ryger tilbage til start.

Hvis det ikke stemmer overens med værdien, går turen videre.

Når man har vendt alle 4 kort foran sig og det igen bliver ens tur. Så skal man vende det midterste kort. Igen skal man spørge “HVEM ER DET DER TRAMPER PÅ MIN BRO?” Nu skal alle spillere gætte.

Spilleren vender kortet.  Alle der gætter rigtigt går fri, resten skal drikke.

Drik ansvarligt!