Kings Cups

En variant

Kings cups anses oftest får at være den “hardcore” udgave af vandfald. Så tag et shot og kom op i gear – nu starter festen!

Til spillet skal du bruge:

  • 1 sæt spillekort.
  • Drinks til alle deltagere. (Mangler du inspiration? Klik HER)
  • Tomt krus

SÅdan spiller man

Kortene ligges i en cirkel omkring det tomme krus i midten.

Regler for kortenes værdi:
Es: Vandfald (Alle begynder at drikke, man må første stoppe med at drikke når sidemanden til højre stopper med at drikke, eller man er nået bunden. Den første der må stoppe er den der har trukket vandfaldet)

2: Two is for you (Vælg en spiller der skal drikke)

3: Three is for me (Drik selv)

4: Four is for the floor (Alle skal røre gulvet med en hånd, den sidste der rør ved gulvet skal drikke)

5: Five is for the guys (Alle drenge drikker)

6: Six is for the chicks (Alle piger drikker)

7: Seven is for heaven (Alle skal hæve begge hænder i vejret, den sidste der gør det skal drikke)

8: Eight is for mate (Den der trækker 8’eren skal vælge en drinking buddy, hver gang en af de to drikker, skal den anden også drikke)

9: Nine is for rhyme (Spilleren der trækker kortet skal sige et ord, fx VAND, alle skal nu på tur sige et ord der rimer på VAND, fx SPAND. Den første der gentager eller ikke kan finde på et ord skal drikke)

10: Jeg har aldrig (Alle viser med deres fingre 3 liv. Det går nu på tur at sige jeg har aldrig, fx “Jeg har adlrig badet nøgen” – alle der så HAR badet nøgen fjerner en finger. Den første der ikke har flere liv, skal bunde.

Knægt: Regel (Lav en regel, regelkortet gælder resten af spillet, medmindre en anden trækker en knægt og bruger sin regel på at annulere denne)

Dame: Spørgsmål (Hvis man trækker en dame er man nu “spørge Jørgen” hvis en anden spiller svarer oprigtigt på et spørgsmål du stiller dem, så skal de drikke. Fx spørger du “hvad er klokken” og en anden spiller svarer “Klokken er 22.15” så skal vedkommende drikke, svarer modspilleren derimod “klokken er gulerod” så skal vedkommende ikke drikke. Damen gælder til ny dame trækkes)

Konge: Kings Cup (Du må nu vælge en drikbar væske, der skal hældes ned i glasset i midten. Alt efter hvor “hardcore” I spiller kan dette være alt fra mælk til æggehvider. Den sidste af de 4 konger der trækkes skal så drikke de 3 blandede væsker som et shot.)

 Drik ansvarligt!